Akut tandpine på en søndag? TCHP har vagt tandlæge

Tandlæge ved akut tandpine

Mange kender måske til, at der pludselig opstår akut tandpine på enten en lørdag eller søndag, og ofte er det svært at finde en tandlæge søndag, som kan tilse ens problemer. Hos Tandlægecenter Højbro Plads har man vagt tandlæge.

Grunden til at Tandlægecenter Højbro Plads har valgt at være en tandlæge med lørdag- og søndagsåbent er fordi de ved, at det kan være til stor gene og pine at gå med smerter efter en rodbehandling, en knækket tand eller andre årsager til akut tandpine. Man kan derfor komme til tandlæge søndag og lørdag helt fra kl. 08 til 23, og der burde derfor være god mulighed for også at komme til tandlæge i weekenden i tilfælde af, at man ikke har tid i hverdagene.

Tidsbestilling ved akut tandpine

For at bestille tid til tandlæge søndag eller lørdag skal man blot gøre, som man normalt gør og ringe ind på 33 14 06 90, hvor en venlig tandlæge vil tage imod opkaldet. Dog skal man ringe til TCHP’s vagttandlæge på 31 31 13 06 ved akut tandpine uden for de normale åbningstider, hvor vagttandlægen kan rådgive om afhjælpning af den akutte tandpine og vurdere, at der er brug for at komme akut til tandlægen søndag efter normale åbningstider eller vurdere at det ikke er så akut tandpine, at det ikke kan vente til næste dag.

Det koster heller ikke ekstra at tage kontakt til Tandlægecenter Højbro Plads vagt tandlæge, ligesom det heller ikke koster ekstra, hvis man vil til tandlæge søndag i stedet for på en hverdag.

Af ovennævnte grunde er det en rigtig god ide at vælge en tandlæge med åbent lørdag og søndag, så man altid er garanteret en professionel rådgivning eller tandbehandling, hvis uheldet skulle være ude og man fik brug for en vagt tandlæge.  Det skader selvfølgelig heller ikke, hvis man har en tandlæge som Tandlægecenter Højbro Plads, der ikke kun er serviceminded, når det kommer til åbningstider, men også altid møder patienter med et smil.

Gem