Nu kan momsrefusionen klares med en smart app

Momsrefusion

Hvis du er i en virksomhed, hvor medarbejderne ofte eller sommetider tager på forretningsrejser, kender du formentlig til momsrefusion. Da virksomheden betaler for forretningsrejserne, kan man søge om at få den moms tilbage, som er blevet brugt i udlandet. Der kan være tale om en del penge, man kan få tilbage, men da det mange gange er en besværlig proces at søge om momsrefusion, er det ikke mange virksomheder, som får det gjort. Men vores verden er i stor fremgang, især på det teknologiske og digitale område, og det skaber hele tiden nye muligheder for både privatpersoner og virksomheder. Som noget nyt er det blevet muligt at klare momsrefusionen ved hjælp af en smart app, hvilket både sparer tid og giver virksomheden mulighed for at indhente momspengene. Det kan altså sagtens ses som en investering at se nærmere på en app af den art

Acubiz gør processen hurtigere og nemmere

Acubiz er en app til virksomheder, der giver mange fordele, som du kan læse mere om her. En af dem er, at Acubiz gør processen med momsrefusion langt nemmere og hurtigere. Mange virksomheder opgiver på forhånd at søge om momsrefusion i forbindelse med en medarbejders forretningsrejse. Det kræver nemlig, at medarbejderen holder styr på sine udgifter, samt at en regnskabsmedarbejder regner det hele sammen og til sidst sender ansøgningen. Med en app som Acubiz kan det hele klares digitalt. Det vil sige, at medarbejderen kan indtaste sine udgifter i appen, mens vedkommende er på rejsen. Appen kan nemlig både bruges online og i offline tilstand. Derefter hjælper appen med at tilbagesøge den moms, der er blevet betalt.

Spar penge ved at optimere processen med momsrefusion

En virksomheds primære mål vil altid være at have så mange penge tilbage på kistebunden i slutningen af året som overhovedet muligt. Det kan man gøre ved at tjene penge, men det handler i høj grad også om at spare på dem, hvor man kan. Eksempelvis kan man spare mange timer og derved penge ved at strømline og optimere langsommelige og besværlige processer som eksempelvis momsrefusionen. Og idet den gennemsnitlige momsrate i Europa er 21%, er det endnu dyrere helt at lade være med at søge om at få sine penge igen. Acubiz er derfor den optimale løsning til den virksomhed, der har mange medarbejdere på forretningsrejser, og som ønsker at gøre processen med momsrefusion så strømlinet, simpel og tidsbesparende som overhovedet muligt.