Parkeringsfirma til privat parkeringskontrol

Parkeringsfirma til privat parkeringskontrol

Er der behov for privat parkeringskontrol på områder, hvor det eksempelvis ikke er muligt at få kommunalt opsyn med parkeringen, så tilbydes en god ordning af et serviceminded parkeringsfirma.

Fremtidssikret privat parkeringskontrol

Det landsomspændende parkeringsfirma leverer fremtidssikret privat parkeringskontrol, og alle services der hører hertil. Således vil et samarbejde med dit parkeringsfirma også spare udgiften på et privat vagtselskab, da denne service er inkluderet i parkeringskontrol.

Med en baggrund som vagtfunktionærer, er alle parkeringsvagter i parkeringsfirmaet meget servicemindede – en kvalitet der er vigtigt i et erhverv, hvor der er meget kundekontakt.

Det danske parkeringsfirma tilbyder 24 timers døgnservice, og kundeoplevelsen vil blive forstærket igennem mindre bureaukrati.

Kundetilfredshed er alfa og omega, når det kommer til god service. Ved ikke at benytte sig af provisionslønnede ansatte, så vil kunderne opleve den optimale parkeringskontrol, hvor der bliver taget god hånd om kunderne på alle tidspunkter.

Læs meget mere om det landsdækkende parkeringsfirma på deres hjemmeside, hvor man også finder mere information omkring, hvad privat parkeringskontrol indebærer.

Selvom parkeringsfirmaet er privat drevet, så er et af succeskriterierne at gøre noget godt for samfundet. Derfor går en del af resultatet til de svageste i samfundet.