Mad

Sund frokostordning (2)

Vi har netop prikket hul på et nyt år, hvilket også betyder tradition for at snakke sundhed, slankekure, madvaner og så videre. Det er da også en god anledning til at begynde på sundere vaner, hvis man – ligesom mange andre danskere – døjer med de ekstra kilo. Ifølge Den Nationale Sundhedsprofil, som Sundhedsstyrelsen udarbejdede i 2017, var 51 procent af danskerne dengang overvægtige. Det betyder, at de er målt til

Frokost

God mad er en stor del af livskvaliteten. Vi vil gerne have frisk, lækker og veltilberedt mad til alle vores måltider, og det skal gerne varieres hver dag. Derfor er det ikke underligt, at de fleste efterhånden bliver trætte af den samme gamle madpakke, der byder på samme ret hver eneste dag. Det kan nærmest være dagens højdepunkt, når man endelig får muligheden for at få noget anderledes mad til frokost.

frokost

Skal man leverer en god indsats på arbejdspladsen, er det vigtigt, at man får indtaget god og sund mad til sine forskellige måltider i løbet af dagen. På arbejdspladsen er frokosten samlingspunktet for mange, og måske har man ikke tid til at forberede maden hjemmefra, eller også har måske ikke en medarbejder frokostordning.

Indisk restaurant i København med høj kvalitet på maden

Er du træt af pizza og sushi? Hvad så med at prøve noget lækkert indisk mad næste gang du skal købe? Det indiske køkken har rigtig meget at byde på. Den store brug af krydderier giver maden dybde og smagsnuancer, man ikke ser i det traditionelle danske køkken. På grund af landet Indiens store størrelse er der også stor forskel på madtraditionerne i nord og syd. Eksempelvis er brødet et bærende

Sund frokost til dig eller til dit firma

Mangler du ideer til, hvordan du sikrer dig en sundere frokost, så har en dansk virksomhed nu svaret. Det kan være svært at finde på en varieret og samtidig nærende frokost. Men nu er det muligt at blive en del af en frokostordning, hvor der er fokus på en sund og nærende kost.