Sund frokost til dig eller til dit firma

Sund frokost til dig eller til dit firma

Mangler du ideer til, hvordan du sikrer dig en sundere frokost, så har en dansk virksomhed nu svaret. Det kan være svært at finde på en varieret og samtidig nærende frokost. Men nu er det muligt at blive en del af en frokostordning, hvor der er fokus på en sund og nærende kost.

Sund frokost er vigtig for de bedste resultater

Måltidet midt på dagen er vigtig for, at dine ansætte kan yde det optimale i hverdagen. Med en sund frokost fra dette firma vil medarbejderne være bedst stillet, når arbejdet skal udføres. Dette skaber grundstenene for de mest effektive ansatte. Medarbejderne vil gennem en sund frokost opleve et forhøjet energiniveau og dermed øge deres produktivitet.

En sund frokost kan sagtens være varieret og spændende

En frokostordning som denne skaber også gladere ansatte, da den er sund, men på samme tid meget varieret. Virksomheden har et stort udbud af disse sunde frokostordninger, og medarbejderne vil derfor ikke blive træt af maden, der bliver serveret, da der er mange muligheder.

Virksomheden har taget udgangspunkt i fødevarestyrelsens 10 kostråd, da menuen skulle planlægges. Dette er med til at kvalitetssikre en sund frokostordning. Indholdet af fedt er derfor reduceret, og kagen er blevet udskiftet med et sundt alternativ. Alt i alt er der sørget for at, det bliver en sund frokost.

For at gøre det lettere for virksomheden og stoppe madspild er der udviklet en app. Den gør det muligt for medarbejderne at notere, hvilke dage de vil benytte frokostordningen. På den måde ved virksomheden, hvor meget mad der skal serveres og kan holde madspild på et så lavt niveau som muligt. Denne app er lavet meget brugervenligt for at give brugerne den bedste oplevelse. Brugerne kan i appen se menuen for den kommende uge, og brugerne kan derfor vælge de dage, hvor menuen lyder mest indbydende.

Tilbydes i hele landet med højt serviceniveau

Dette tilbud kan benyttes i store dele af landet. I både Storkøbenhavn, Nordsjælland, Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Herning og Horsens er det muligt at benytte denne frokostordning. Leveringen er altid gratis, og et kompetent serviceteam er altid klar til hjælpe, med de spørgsmål du skulle have.

Der er altså ingen undskyldning for ikke at benytte sig af denne lækre frokostordning. Frokostordningen er på samme tid en sund frokost.

Hvis denne sunde frokostordning lyder spændende for dig og din virksomhed, er det muligt at læse mere omkring dette her.