En sund og lækker frokost giver forøget arbejdsglæde

Frokost

God mad er en stor del af livskvaliteten. Vi vil gerne have frisk, lækker og veltilberedt mad til alle vores måltider, og det skal gerne varieres hver dag. Derfor er det ikke underligt, at de fleste efterhånden bliver trætte af den samme gamle madpakke, der byder på samme ret hver eneste dag. Det kan nærmest være dagens højdepunkt, når man endelig får muligheden for at få noget anderledes mad til frokost. En lækker og sund frokost giver ikke kun øget arbejdsglæde, men også mere energi til arbejdet. Er man en virksomhed eller et firma, kan man derfor med fordel vælge at overveje en frokostordning, så ens medarbejdere bliver budt på lækker og hjemmelavet frokost hver eneste dag.

I en frokostbuffet er der noget for alle

Det er på få år blevet utroligt populært at have frokostordninger på forskellige arbejdspladser. Som nævnt ovenfor er to grunde dertil, at en lækker frokost både løfter humøret og arbejdsmoralen. Glade medarbejdere er også mere produktive, og de har færre sygedage. Samtidig ses en god frokostordning som en gode, der kan gøre, at de ansatte bliver i den pågældende virksomhed i stedet for at lede efter bedre alternativer. Der er altså mange fordele for en virksomhed ved at sørge for lækker frokost til de ansatte. Med en stor frokostbuffet er man samtidig sikker på, at alle bliver stillet tilfredse. Er der mange forskellige retter med både grøntsager, kød og fisk at vælge i mellem, vil der altid være noget, som alle kan lide. En frokostordning i form af en buffet er altså en god måde at imødekomme alle ansatte på samme tid – for en udsøgt smagsoplevelse til frokosten er noget, som vi alle sammen sætter pris på.

Find det rette firma til at servere din frokost

Netop fordi det er blevet så populært at have en frokostordning på arbejdspladsen, er der efterhånden også mange forskellige udbydere af netop frokost og frokostordninger. Dog er det ikke ved alle, at man får lige meget for pengene. Samtidig bør der også være fokus på, hvad der serveres. Som virksomhed giver det god mening at vælge et firma, der serverer en frokost med fokus på sunde valg. Sunde medarbejdere er nemlig mere produktive og har færre sygedage, hvilket i sidste ende kan ses på bundlinjen. Et tilbud om sund frokost kan derfor ses som en investering for den virksomhed, der gerne vil gøre noget for medarbejdernes sundhed og velvære. Efterhånden er der flere forskellige ordninger, der tilbyder sund frokost, og blandt dem findes frokost.dk . De har en hel underafdeling, der hedder firmasund, som handler om at kunne tilbyde sund mad til medarbejderne i virksomheder. Maden er ikke alene bygget op efter Fødevarestyrelsens kostråd, men er også efterfølgende godkendt af en diætist. Vælger man firmasund som sin frokostordning, kan man altså være sikker på at få en frokost, der ikke kun smager godt og er flot anrettet, men som også er god for kroppen og sindet.

Kategori: