PLICO – altid smukke og funktionelle webløsninger

plico

PLICO er det rigtige sted at spejde hen, hvis du står og mangler en splinterny og super lækker hjemmeside. Webbureauet er eksperter, når det kommer til at skabe unikke hjemmesideløsninger, der ikke blot er smukke, men også yderst funktionelle.

PLICO har mange større og spændende kunder, de har lavet hjemmesider for, herunder Nissan og Joan Ørting. Så hos PLICO er du i trygge hænder, når du skal have den helt rigtige hjemmesideløsning. Firmaets medarbejdere er erfarne programmører og designere, som ved, hvad de laver og forstår at lytte indgående til kundens behov. Hver gang.

PLICO: Design i fokus

PLICO har en klar niche. De vil gerne lave markedets flotteste hjemmeisdedesigns, som stråler igennem skærmen, hver gang de besøges. For PLICO tror på, at når design er afgørende for brugeroplevelsen og for, at man som besøgende får lyst til at kigge forbi igen og igen og…

Men design naturligvis ikke alt. Man kommer ikke langt med et flot design, hvis funktionaliteten ikke er i orden, og det ved PLICO alt om. Derfor er det vigtigt for PLICO, at deres hjemmeside er mindst ligeså funktionelle, intuitive og simple at anvende som de er flotte.

Vil du gerne blive endnu klogere på PLICO, kan du læse meget mere om dem på deres forskellige sider og sociale medier: