Erotisk tilfredsstillelse er mere end bare hånden

sexlegetøj

Erotisk tilfredsstillelse er for de fleste mænd noget, der foregår med den berømte klør 5. Der kan være noget om, at klør 5 er ganske udmærket for man kan jo bare lukke øjnene og forestille sig næsten hvad som helst. Og selve trykket og fornemmelsen styrer man jo simpelthen ved enten at trykke hårdere omkring sin bedste ven eller løsne trykket lidt. Så er det nok i orden. Jamen det kan man ikke modsige. Dog skal man som mand være klar over, at sexlegetøjsindustrien har udviklet sig voldsomt de sidste 12 år. Fra mystiske oppustelige dukker, der mest af alt minder om en langstrakt badebold med øjne og et hold til penis, kan man nu få højteknologiske onanimaskiner, der imiterer et handjob (spiller). Onanimaskinerne er fremstilet af Real Feel Super Skin som er så naturtro, at det er svært at skelne det fra den virkelige vare. Altså menneskets hud, både hvad angår den almindelige hud, men i endnu højere grad den hud som vi alle har nede i vore mere intime regioner. Real Feel Super Skin lyder smart, og det som det i virkeligheden dækker over er såkaldt tripolymer-plastik. Altså plastisk der er sammensat af flere forskellige plasttyper for at opnå en så naturtro oplevelse som overhovedet muligt. Dernæst har onanimaskinerne indbygget motorer, stålkugler og bevægelige dele, der efterligner et rigtigt handjob. Det kan måske lyde outreret, men rigtig mange mandlige kunder på MakeLove Sexshop siger, at onanimaskinerne overgår virkelighedens verden med hensyn til fornemmelse, når man anvender produkterne. Det er vi i MakeLove Sexshop faktisk enige i. Dog med et lille aber dabei: For der er jo ingenting, der kan imitere den menneskelige nærhed, når du og din partner elsker sammen. Det er også derfor, at vi i MakeLove Sexshop siger, at onani og sex mellem to ligeværdige partnere ikke kan sammenlignes. Det er to forskellige handlinger og vi vil på ingen måde undvære hverken onani eller sex og kærlighed mellem 2 mennesker.

 

Den ultimative forlængelse med sexlegetøj

 

I MakeLove Sexshop ved vi ikke noget smukkere end den rene kærlighed mellem to mennesker. Den rene kærlighed mellem 2 mennesker manifesteres i at have sex med hinanden for sex mellem to elskende betyder, at man ikke kan komme tættere på hinanden rent fysisk. Det er den ultimative kærlighed og nærhed. Men der er et lille men, et ikke ubetydeligt lille men. For det forholder sig sådan, at hvis man som par anvender sexlegetøj, så kommer kærligheden ud i den alleryderste potens. Det kan ikke blive mere sensuelt, seksuelt, lækker, pirrende og sanseligt. En af de rigtig gode egenskaber, når man anvender sexlegetøj som par, er, at kommer endnu tættere på hinanden og selv et lidt fastkørt forhold kan opnå uanede højder som da man var nyforelsket. Det er intet mindre end fantastisk kan opnå at komme helt tilbage til den allerførste gang man kom tæt på hinanden. For den allerførste gang var jo den allermest spændende og lige netop det punkt bringer sexlegetøj os tilbage til. Det skal vi ikke negligere og det skal vi kun være glade for. Det er derfor du med fordel kan lade dig inspirere af hele MakeLove Sexshop spændende sexlegetøjsprodukter til mænd, kvinder og par.

 

Sexet lingeri har samme effekt som sexlegetøj

 

Sexet lingeri til kvinder har også den fantastisk egenskab, at det udover at bringe dig som kvinde meget mere selvtillid, meget mere lyst til sex og giver dig mere seksuel udstråling og appeal, så smitter det af på din partner. Pludselig står du der i en helt ny indpakning og din partner vil med garanti slet ikke kunne modstå dig. Intet er som før, når du er iført sexet lingeri til kvinder. Intet. Det lyder måske trivielt, men det er samme mekanisme, der spiller når vi rengør vores hus eller vores lejlighed. Pludselig fremstår lejligheden ren og pæn og meget spændende igen. Og det samme gør sig gældende med spritnyt sexet lingeri til kvinder som kan købes MakeLove Sexshop. Det nye sexede lingeri gør dig på en gang attraktiv og supersexet igen. Det er en velkendt effekt og det kan ligesom når sexlegetøj bringes ind i forholdet, genskabe en ellers lidt ikke tilstedeværende gnist. Det skal I ikke snyde jer selv for. Sexet lingeri på MakeLove er ligesom det øvrige sexlegetøj hjemmehørende i kategorien billigt sexlegetøj og det skal nemlig være sådan, at alle skal kunne opleve glæden ved at have sexet lingeri på eller anvende sexlegetøj for at kunne komme tilbage til den gnist vi alle kender til.

 

Velkommen på MakeLove Sexshop. Lad dig inspirere af hele vores sortiment af sexlegetøj og sexet lingeri. Vi glæder os til at se dig, og vi glæder os endnu mere til at vejlede dig, hvis du har brug for inspiration, indspark eller hjælp.