Brug Juleferien aktivt til at holde formen vedlige

Brug Juleferien aktivt til at holde formen vedlige

Vi ser ofte at mange henover julen, får spist lidt for mange julekager og lidt for meget risalamande og dermed tager et par kilo eller fem for meget på. Så hvis du har arbejdet hårdt for at holde vægten nede hele året, så vil du selvfølgelig ikke have det hele ødelagt i julen, derfor giver vi dig her et par gode tips til at komme sundt og helskindet igennem julen.

Husk at holde dig i form over julen

Det kan godt være der er sne udenfor og det er koldt, men du er nødt til at trække i træningstøjet og få noget motion. Når der er sne og det er koldt derude, så er det dog mere indbydende at ligge sig med at tæppe på sofaen og se en god film mens man fylder sig med julesnacks. En god ide kan være at have en træningspartner som holder en lidt i ørene og man dermed sørge for at komme ud og få lidt motion. Hav eventuelt et par faste dage og tidspunkter hvor i altid mødes i det lokale træningscenter, når der er en der venter på dig har man ofte nemmere ved at komme afsted og ud af døren.

Brug julen på afslapning

Julen skal selvfølgelig også være en tid, hvor der er plads til afslapning og hygge med familien. At være aktiv i julen, behøves ikke kun at være en tur på løbebåndet, det kan også være at du tager familien med ud i skoven og gå en lang tur. Så kan i både bruge tid sammen, få opladet batterierne igen og samtidig få rørt kroppen lidt. En ide kunne også være at i tog ud og fældede et juletræ i skoven, det kan gøres til en årlig familietradition hvor i samles og lade børnene finde det flotteste træ i skoven. I kan så tage lidt madpakker med hjemmefra og gøre det til en hyggelig og særlig oplevelse for jer alle.

Husk at købe julegaverne i god tid

En af de sidste ting du vil have er en jul med stress og jag. Det er der rigeligt af i hverdagen, hvor børnene skal køres i skole, der skal laves mad, betales regninger, vaskes tøj, laves lektier og så skal børnene jo også køres til deres sport. Så en god ide at undgå stress i julen, er at købe alle julegaverne i god tid og få styr på det så hurtigt som muligt.

Gavespot.dk kan du finde en masse inspiration gaverne, du kan finde idéer til mor, far, ham hende og til dine bedsteforældre. Ved at købe julegaverne, på nettet undgår du at skulle ud og gå i kulden, du kan dermed sidde derhjemme og finde alle de bedste tilbud og få det hele klaret i god tid, så er der mere tid til at være sammen med børnene og lave nogle sjove juleaktiviteter.