Tandlægevagt i København med akut døgntelefon service

Tandlægevagt, København

Det frie sygehusvalg er noget, vi skal være glade for i Danmark. I mange andre lande rundt omkring i verden har man ikke de samme rettigheder. Det betyder, at man selv skal betale for sine behandlinger på sygehuse og lignende. I Danmark sikrer det frie sygehusvalg os, at man er sikret en behandling, og hvis ventetiden viser sig at være på over to måneder, kan der vælges et privathospital. Der er dog et område, som dette ikke dækker.

Mange forsømmer deres tænder når de flyder 18 år

Dette område er dog meget vigtigt og drejer sig om tænderne. Dette gør, at mange forsømmer deres tænder. Specielt når de rammer de 18 år og ikke længere får betalt besøgene hos tandlægen. Det vil dog aldrig være en god idé at springe besøget hos en tandlægevagt i f.eks. København. Uheldet med en knækket tand kan ske når som helst på dagen. En tandlægevagt i København har åbent alle ugens dage. På det punkt adskiller tandlægevagten i København fra mange andre klinikker. Oftest ses det nemlig, at tandlægevagter holder lukket i weekenden.

Døgntelefon og yderst kompetent personale står klar

Tandlægevagten i København tilbyder også en akut døgntelefon. På den måde får du som kunde større frihed, når der skal bestilles tid. Du kan f.eks. være uheldigt at knække din tand under aftensmaden. På dette tidspunkt vil de fleste tandlæger holde lukket. Smerterne kan være utrolig store ved en knækket tand. Det er derfor meget vigtigt, at man som kunde kan få vejledning omkring, hvad man kan gøre. I mange tilfælde hjælper håndkøbsmedicin nemlig ikke på disse smerter.

Personalet hos denne tandlægevagt fra København har mange års erfaring. Af samme grund kan du forvente at få kompetent behandling. Personalet går meget op i, at du som kunde føler dig tryg og har tillid. Denne tillid er essentiel at skabe. Specielt overfor kunder der lider af tandlægeskræk. Tandlægevagten har nogle forskellige værktøjer, den tilbyder sine kunder der lider af slem tandlægeskræk.

Mulighed for online booking for gamle og nye kunder

Når der ønskes tid hos denne tandlægevagt fra København, kan tiden bookes på deres hjemmeside. Det er meget let at bestille en tid, og det er muligt for både gamle og nye kunder at bestille tid. Hvis du ikke ønsker at bestille din tid online, har du stadig mulighed for at gøre dette over telefon. På deres hjemmeside vil du også kunne læse mere omkring tandlægevagten fra Københavns ydelser, og hvad de tager af priser.